Post by phasancauniecon on Feb 19, 2022 10:30:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kód generátor pontok ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
Crab War: Idle Swarm Evolution Macəra wpvr
Azért kap 3csillagot mert nem enged tovább játszani hónapok óta a 3410-es után! Lehet így már törölni fogom!
Elértem a 3410-es szintet, és nem tudom lejátszani a 3411-et vagy bármilyen számot ezután, amikor megérintem. Bármelyik játékszámot vissza tudom játszani az alábbiakban. Ahogy elértem a magasabb számokat, hosszabb szünet van az egyik játék vége és a következő kezdés között. minél magasabbra mentem, annál hosszabb volt a szünet. Egészen addig élveztem a játékot, amíg a szünetek ilyen hosszúra nem nyúltak, és csalódott voltam, amikor nem tudtam átlépni a 3410-et.
Bubble Shooter Casual vga
Буббле Опуштене prvb
Nagyon szeretem ezt a játékot, de jobb lett volna, ha a játékot meg lehetett volna menteni.
Nincs
Nagyon jo unalom űző
Könnyű, de nehéz megnyerni a játékot
A játék érdekes, de kérlek csinálj valamit a reklámmal😌😑
szórakoztató, de a reklám bosszantó minden játék után
Jó játék az idő múlásához
Tetszik a játék, kivéve azt a lecsupaszított labdát, ami kiugrik a bal mellkasból, ez semmit sem ér, és semmiben nem segítek. 0 bérlet megszabadulni tőle,
Nagyszerű játék, amíg el nem éri a 4000-et. Úgy tűnik, hogy a játék elakad, és nem engedi tovább játszani. Nagy szégyen.
Nekem bejön.
A segítségnyújtás eszközei (bombák és egyebek) a hirdetés után, amik egyszerűen eltűnnek! A játék is lassú.
túl sok reklám és túl könnyű
Jó játék, de jó lenne egy színvak beállítás. Legtöbbször csak sejtem.
Ok 506-ig. Aztán elakadt.Tehát nem folytathatja ezt az addiktív játékot.
10271-en vagyok, 10272-en megyek, és imádom. Természetesen vannak benne hirdetések, minden ingyenes játékban lesznek hirdetések. Ezért ingyenesek. Alig várom, hogy lássam, ez meddig enged el, mielőtt kifogy a szintekből.
szeretem a játékot, de... nem tudok rájönni, hogyan pontozzák. van néhány szint, amiért nem kapom meg a 3. csillagot. én is elveszítem a csillagokat a számolásban, még akkor is, ha azt írja, hogy 3. zavaró. de idegesít a pontozás. Párszor újratelepítettem. Minden alkalommal más a hiba. Az utolsó a szintszámok eggyel lemaradva. Grrr
Szép játék, és offline is játszhatsz, úgyhogy próbáld ki.
Valaki meg tudja mondani, hogyan lehet átmenni a 3216-os szinten? Elakadtam a 3216-os szinten Kérlek szólj, különben abbahagyom a játékot, mert már többször próbálkoztam, de még mindig nem megy
Mi nincs napi bónusz nélkül? Hol van az édesség? A játék nagyon egyszerű, és ami még rosszabb, wifi kell a dobozok kinyitásához. A wifi kikapcsolásának az a célja, hogy elkerüljem a hirdetéseket, ráadásul offline is akartam ezt a játékot. Tovább a következőre: Törlés.
a játékok túl rövidek, és minden játék között van egy hirdetés.
nagyszerű volt, amíg nem akart engedni a következő szintre. egy doboz villog a játékok jobb oldalán akar menni. és nem tudok menni a 3411-re
A játék lefagyott a játék idején
tetdzik
Túl sok elpazarolt labda. Folyamatosan ugyanazokat a színeket kaptam, amikor nem tudtam elérni azokat a színes buborékokat. Nem ajánlom ezt a játékot, hacsak nem akar pénzt költeni további labdák/buborékok beszerzésére. Nem éri meg!
Jónak kell lennie. Valójában még nem játszottam, és nem is áll szándékomban játszani, mert ez egy gyerekjáték. Ne vedd sértésként.
Eljutottam a 60-as szintre, és azóta kétszer ismételtem a szinteket
Bubble Shooter Казуальные khh
Túl sok reklám.túl sok kattintás
Csodálatos játék, de egy probléma van, hogy a 1223-as játékban nincs célpont, többször próbálkozom, de nincs eredmény, kérlek segítsetek a játék folytatásában a 1224-es játékban.
Kicsit unalmas.