Post by phasancauniecon on Feb 19, 2022 10:33:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sand Balls - Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sand Balls - Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب طلای بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Sand Balls - Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
این بازی بسیار راضی کننده است، راضی کننده، راضی کننده، رضایت بخش، رضایت بخش، رضایت بخش، رضایت بخش، رضایت بخش است 😌 من آن را دوست دارم، فقط ای کاش کمی بیشتر در بازی وجود داشت، دوست داشتم آن را کمی گسترش دهم، در غیر این صورت امتیاز 5 ستاره تماماً همان طور که عشق آن را ادامه می دهد برنامه های درخشان مانند این 😀😊😄❤👍!
مفت نمیارزه
بازی با حالی
بابا خیلی کوند بازی این مدلی اصلا بدرد نمی خوره من بار دومم هست که یک بار قبل اصلا هنگ کرد من یک ستاره می دهم.
بازیش سرگرم کننده ولی تکراری
Sand Balls - Puzzle Game Puzzel jxia
بهترین بازی که تا حالا دیدم بخاطر همین 100امتیاز میدم
دانلود بازی جالبSand ball 2.2.4"توپ های شگفت انگیز" برای ...
فقط برای پول بساز هرگز تبلیغات زیادی را در یک بازی ندیده بودم، و برای همه چیزهایی که واقعاً یواشکی هستند، می خواهند تبلیغات بیشتری را تماشا کنند. بازی به خودی خود خوب است، اما شما همیشه در حال تماشای تبلیغات هستید
این یک بازی فوق العاده است. خیلی دوستش دارم. اما یک چیز این تعداد زیاد تبلیغات است، بنابراین من 4 ستاره می دهم
این بازی در حال حاضر بسیار خوب است دانلود کنید.
خوبه😕
سارا خانم پز چی رو میدی منم ایرانیم ولی ترکیه زنگی میکنم
می تواند یک بازی عالی باشد اما بعد از یک یا دو ساعت بازی اساساً به پایان می رسد. سطوح فقط تکرار می شوند، شما تمام توپ ها و کامیون های مضمون را دریافت می کنید. تبلیغات کاملاً بدترین چیزی است که تا به حال در یک بازی دیده ام. این بازی پتانسیل این را دارد که یک بازی واقعاً خوب برای توسعهدهندهای باشد که مایل است مقداری کار واقعی در آن انجام دهد و آن را به یک بازی بزرگتر و توسعهیافتهتر تبدیل کند. هیچ هزینه ای برای بدون تبلیغات ندارید زیرا بعد از چند ساعت کار با بازی تمام می شود. من در حال حذف نصب هستم. واقعا امیدوارم که نسخه بهتری از این را بسازند
بازی خوبیه....ولی بازم مشکل از کار نکردن دکمه هدیه رایگان دارم...و دکمه ماشین رو ارتقا بدید...و دکمه 3 کلید رایگان...فقط بعضی وقتها کار میکنه...لطفا رفع کنید.. .تبلیغات بعد از هر سطح. فکر می کنید بعد از 1000 سطح آرام می شوند ... اما نه
من این بازی را بیشتر بازی می کنم، اما نیاز به کار دارد. اولاً، شما دائماً در حال کسب الماس هستید، اما چیزی برای خرج کردن آنها وجود ندارد. این یک ویژگی کاملا بی معنی است. ثانیاً اتاق سینه تقلب شده است تا بزرگترین جایزه را در صندوق پنجم یا هشتم به شما بدهد که بعد از مدتی قدیمی می شود. ثالثاً، حتی پس از صدها مرحله، هیچ تغییری در گیم پلی بازی ایجاد نمی شود، بنابراین کمی خسته کننده می شود. امیدوارم آنها نسخه بهتری را ارائه دهند زیرا من واقعاً از مفهوم این بازی لذت می برم.
چیزی که به نظر می رسد یک بازی سرگرم کننده باشد، در نهایت در پشت تبلیغات ثابت خفه می شود. من خیلی تلاش کردم اما ادامه بازی به طرز وحشتناکی سخت بود. تنها راه برای متوقف کردن تبلیغات این است که 20 دلار در ماه یا 100 دلار در سال بپردازید (بله، این یک اشتراک است). مسخره است. تبلیغات و قیمت اشتراک را کاهش دهید و ممکن است مشتری را بازگردانید. در غیر این صورت، این بازی می تواند توپ های خود را به اعماق جایی که خورشید نمی تابد... و من در مورد عمق شن ها صحبت نمی کنم.
کار می کند، تبلیغاتی وجود دارد که می توانید بعد از چند ثانیه آنها را ببندید. من بازی را دوست دارم، اما بعد از 50 سطح یا بیشتر، هیچ چالش جدیدی وجود ندارد. فقط همان سوراخ های قرمزی که توپ های شما را می خورند، همراه با همان تونل ها، و دیگر موانع ساده، بارها و بارها. من موانع و مسیرهای جدید می خواهم. آنقدر خسته کننده و تکراری است که من هم از آن برای خوابیدن استفاده می کنم. بنابراین، لطفاً موانع، آهنگها و چیزهای بیشتری اضافه کنید تا دوباره جذاب شود. سطح 528 و باعث خواب آلودگی می شود.
چند روزی طول کشید تا تمام دستاوردها را دریافت کنیم و مدتی منتظر ماندیم تا قسمت بعدی باز شود، اما به نظر نمی رسد به این زودی ها اتفاق بیفتد. تنها راه برای تهیه یک ماشین جدید، تماشای یک تبلیغ است، علیرغم اینکه در طول زمان آن را به دست می آورید. بدون آگهی = بدون ماشین. اما وقتی برای اجتناب از تبلیغ، «پرش» را انتخاب میکنید، باعث میشود به هر حال تبلیغی را تماشا کنید، اما ماشین را دریافت نمیکنید. واقعاً فقط در تبلیغات غرق شده است.
دانلود سند بالز Sand Balls بازی ...
👍👍👍👍👍👍👍
خلاقیت زیادی در بازی از سطحی به سطح دیگر وجود ندارد، اما احتمالاً وقتی چنین بازیی را دانلود می کنید به آن علاقه مند نیستید، بنابراین به تنهایی ارزش بررسی 1 ستاره را ندارد. تبلیغاتی که باید بین هر سطحی از آن استفاده کنید، چیزی است که در این مورد وحشتناک است. ممکن است زمان بیشتری را صرف تبلیغات کنید تا اینکه واقعاً سطح را انجام دهید!
چرا از ماشین ها نمیشه استفاده کرد ؟؟؟کمک کنید
من واقعاً از این بازی لذت می بردم تا اینکه به سطح 1300 رسیدم و قبل از اینکه حتی صفحه را لمس کنم تا سطح را شروع کنم شروع به حرکت به سمت پایین صفحه کرد! وقتی این اتفاق افتاد، من تعداد زیادی توپ/ امتیاز را از دست دادم. سطح را مجدداً راهاندازی و راهاندازی مجدد میکنم به این امید که همان کار را انجام ندهد، اما اکنون بیشتر اوقات این اتفاق میافتد. گاهی اوقات سعی میکنم قبل از اینکه شنها شروع به حرکت به سمت پایین کند، آن را پاک کنم، اما به اندازه کافی سریع نیستم. اگر توپ های بالا توپ های پایین چگونه رنگ می شوند!! اینو درست کن!!!!!!
آپدیت 30 ژوئن 2020 بازی را به طور کامل و بدون هشدار تغییر داد. بازیکنانی که این برنامه را قبل از بهروزرسانی داشتند، مجبور میشوند دوباره شروع کنند. توپ ها و ماشین های منحصر به فرد باید دوباره قفل شوند/ارتقا شوند. گیم پلی توپ های شنی خوب است، بازسازی جزیره خوب نیست. این برنامه به ذخیره ابری نیاز دارد. به دست آوردن سکه ها بسیار سخت تر / کندتر است. خوب است که یک گاراژ برای اتومبیل هایی که قفل آن را باز کرده ایم داشته باشیم. تبلیغات بسیار زیاد، بهترین بازی آفلاین.
بازی نرمالیه و بد نیست
اقا من چن بار امتحان کردم روی دانلود ۷۳ درصد گیر میکنه
دانلود Amigo Pancho v1.40.2 – بازی آمیگو پانچو برای اندروید
گرافیکش خیلی بد شده خیلی هنگه گوشی رو ویروسی میکنه من قبلا داشتم اما هیچ کدوم از اینا رو نداشت خیلی هنگه وی وی
iOS 9.0 یا بعدا. or Android
خیلی هم خوب نبود
همانطور که دیگران گفتهاند، تعداد زیادی تبلیغات وجود دارد. آنها حتی در ابتدای خود سطح تعبیه شده اند ... من هم همین مشکل را داشتم که نمی توانستم ماشین تکمیل شده را بپذیرم، و شانس نداشتم اضافی / مجبور به رد شوم. هیچ محدودیتی برای مقدار ماسه ای که می توانید جدا کنید وجود ندارد، بنابراین هیچ چالش واقعی نیز وجود ندارد. اگر به دلیل شدت تبلیغات نبود، یک بازی بی ضرر اما بسیار خسته کننده خواهد بود.
بازیه خوبیه 😑
Small Tiny Round Tanzanite 925 Sterling Silver Party Wear ...
Sand Balls - Puzzle Game पहेली uxc
سرگرم کننده اما تبلیغات زیاد. دلیل 2 ستاره بودن این است که آنها یک افزودنی تصادفی جدید اضافه کردند که فقط صفحه را می پوشاند که اصلاً نمی توانید X را از آن خارج کنید. من 15 ثانیه صبر کردم و هنوز کاری از دستم برنمی آمد و بعد تبلیغ به یک صفحه کامل تبدیل شد و آن موقع بود که آن را حذف نصب کردم. اگر آنها بهطور بیمعنی با تبلیغات اجباری نداشتند، احتمالاً هنوز آن را بازی میکردم.
یک بازی واقعا سرگرم کننده که اعتیاد آور و آرامش بخش است. تنها نقطه ضعف تبلیغات ثابت در بین اکثر سطوح است و برای همیشه طول می کشد تا بتوانید در صورت امکان از آنها صرف نظر کنید، زیرا برخی به شما اجازه نمی دهند. همچنین زمانی که همه چیز را در پارک خود ارتقا دهید، با سنگهای قیمتی کاری ندارید. من بیش از 300 هزار جواهر دارم و همه چیز را حدود 200 سطح پیش ارتقا دادم. اما به غیر از این، واقعا سرگرم کننده است.
آگهی. آگهی. آگهی. آگهی. من دریافتم که این بازی ها توسط تبلیغات پشتیبانی می شوند، اما این بازی مسخره است. نه تنها تبلیغات بین سطوح دریافت می کنید، بلکه آنها را در بازی دریافت می کنید. و شما نمی توانید آنها را خاموش کنید. شما تبلیغات بین سطوح، قبل و بعد از جمع آوری جوایز دریافت می کنید و نمی توانید ارتقاء دریافت کنید مگر اینکه... ادامه دهید. حدس بزن. آره. شما در عقب، درست است! تماشای یک تبلیغ خونین!!! مایه شرمساری است زیرا بازی نسبتاً مناسبی است. وقتی می توانید آن را بین تبلیغات پخش کنید ...
خیلی بازی جالبیه و بهتون میگم شما هم این بازی رو امتحان کنید خیلی بازی راضی و خوبیه من عاشق بازی هستم و به دوستانم میگم این بازی رو امتحان کن شما هم امتحان کن ❤️❤️❤️❤️❤️💐💐💐💐😄 😄😄😄😍😍😍😍☺️☺️☺️☺️🎈🎈🎈🎈 او خیلی خوشحال است که این بازی را بازی می کند 🎈🎈🎈🎈🎉🎉🎉🎉😀😀😀😀
Sand Balls - Puzzle Game Slagalice bor
Smash Hit Arcade gip
وقت گذرون
بازی باحالیه ولی چرا ماشین ها باز نمیشه نمیدونم
این بازی خوبی است و اگر بعد از هر سطح یا قبل از تلاش مجدد یا حتی گاهی قبل از شروع یک سطح، آگهی 30 یا 40 ثانیه ای دریافت نمی کردم، می توانست 4 یا 5 ستاره بگیرد. با این حال، من آنها را تحمل کرده ام (و این صبر زیادی از جانب من است). من این بازی را حذف کردم زیرا اکنون شروع به دریافت این Google Ad کردم که در آن کل صفحه سفید می شود در حالی که شما بازی می کنید و من نمی توانم برگردم، هر چقدر هم که تلاش می کنم باید سطح را از ابتدا دوباره پخش کنم. خسته کننده است
بازی عالی است. تبلیغات احمقانه است. شما یک سطح را در 5 ثانیه تمام می کنید و مجبور می شوید یک تبلیغ را تماشا کنید. یک سطح تماشا و افزودن را تمام کنید. حاضرم برای نداشتن تبلیغات هزینه کنم. به طور جدی این خیلی زیاد است. فوق العاده آزار دهنده من بازی نمیکنم، بگویم میتوانم بدون آگهی بخرم یا تا زمانی که آن را کم کنید. به طور جدی. احمق. من نمی خواهم هر 10 ثانیه یک تبلیغ ببینم. 😒 گنگ
این خیلی رضایت بخش و آرامش بخش است
تومرحله ۱۹گیرکردم اصن هیچ جوره توپانمیادپایین راهنمایی لدفن
من قبلاً عاشق این بازی بودم اما تبلیغات مداوم آن را اساساً غیرقابل بازی کرده است. من بازی های تبلیغاتی را درک می کنم، اما این بازی هر 30 ثانیه یک بار آنها را دارد.
عالیه فقط یه مشکل داره اونم که ماشین هاش رو نمیشه گرفت لطفا بررسیش کنید ممنون