Post by phasancauniecon on Feb 19, 2022 11:02:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Staff! - Job Game | Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Staff! - Job Game | Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ számos drágakövet kódol ▞▞▞
▞▞▞ Staff! - Job Game | Simulator 2022 version ▞▞▞
Szeretem ezt a játékot, de meg tudod-e könnyíteni a víz tisztítását a padlóról, és meg tudod-e tenni, hogy ha eltörsz valamit, akkor fizetni kell
Kommunikáció- és beszédfejlesztés a gyakorlatban - Szegedi ...
Miért adok egy csillagot, hogy most kezdtem a játékot, és nem múlt el a 2. nap, azt írta, hogy fesse ki a szobát, és kifestettem a szobát, de még mindig nem folytatódik. Amikor festem a sávot csak 67-re megy fel, minden festésnél felmegy 70-re, de jöjjön vissza 67, és 100%-ra kell emelkednie. Még nem töröltem, de ha továbbra is problémát okoz, akkor törlődik.
... "Mozgásra ösztönző játék tervezése csontvelő átültetésen átesett rákos ... "Developing a Serious Game for Children with Diabetes",
Staff! - Job Game | Simulator Simulator plrp
Nem rossz,de jobbra szàmoltam.
Számomra minden alkalommal, amikor megjelent egy hirdetés, ha nem kattintok az x-re, az alkalmazás azonnal újraindul.
Jesszusom a játékban lévő reklámok elviselhetetlenek. Mint minden 20 másodpercben, úgy tűnik, van egy. És még akkor is, ha visszautasítok egy hirdetést, mit tegyek? Még mindig kapok egyet! Számomra túlzás, törölve.
Staff! - Job Game | Simulator Simuliaciniai jhc
Staff! - Simulador de Vida Simulación epde
Swordigo Seikkailu waxb
Szórakoztató játék, de túl sok hirdetés
the pressure on the medical staff and ... job to make sure the game is accessible to everyone. ... www.uefa.tv and as iOS and Android apps.
Ez egy nagyon szórakoztató időtöltés, de amikor egy nap elkezdtem játszani, rájöttem, hogy ez a játék nagyon rasszista, mert az összes munkatársad és főnököd fekete, és arra késztet téged, hogy egy fehér ember végez minden munkát, miközben csak néznek, miközben ülsz. a feneküket.
Kérjük, javítsa ki a hibákat. Nagyon szeretem a játékot, de összeomlik, és nem tudok a következő szintre lépni
Csodálatos játék! Csak néhány javaslatom van a játékkal kapcsolatban: 1. TÖBB RUHÁT KELL. Megkaptam az összes kendőt, és még mindig láthatók az ajándékok, kérem, adjon hozzá több ruhadarabot, például esküvői nadrágot és inget! És a lánynak kell hozzá néhány kalap, nem csak haj!! Adj hozzá hasonló koronát vagy valami hasonlót, vagy 👜👜2. TÖBB MUNKÁRA KELL. Sokkal több szintre és munkákra van szüksége, minden alkalommal, amikor játszom, mindig ugyanazt a munkát kapom újra és újra. Kérem, tegye meg mindkét javaslatot, köszönöm!! Minden idők legjobb játéka
A "Level 33" nem lehet továb menni!! A játék nagyon nem jo.
Új esemény hozzáadása - Interreg
Az átugorhatatlan hirdetések minden apró szint után elég rosszak voltak, de új mélypontra került, amikor elkezdett egymás után több átugorhatatlan hirdetést játszani. Valami tíz másodperces játékidő ékelődik harminc másodpercnyi reklám közé. Micsoda vicc. Abszolút szemétládák.
Amióta megláttam ennek a játéknak a hirdetését az Instagramon, tudtam, hogy ez nem más, mint a Good Job rosszul kivitelezett klónja a Nintendo Switchen. Mivel már korábban is babráltam mobiljáték-fejlesztéssel, megértem, mennyi munka lehet egy játékban. A munka része azonban egy eredeti ötlet. Ezt a fejlesztőknek nem sikerült megvalósítaniuk. Ha jó játékot akarsz csinálni, állj elő saját ötleteiddel. Még a grafika is a Good Job átverése.
Staff! - Job Game | Simulator Simulasi kdt
Ez egy jó játék, és szeretném az időmet játszani vele, de a hirdetések mindig időt vesznek igénybe. Élvezem, de a reklámok tönkreteszik a hangulatot. Ez az egyetlen probléma az ADS-szel.
GAME UI Artist (REMOTE FULLTIME JOB) FOR ASEAN CANDIDATES ... Ensure all game assets are delivered to Tech Art on-time and meet the ... Fulltime staff)
Nagyon szórakoztató dolog, hogy nagyon nehéz eljutni a lépcső szintjéig, ha valaha is bejutottál abba a részbe vagy láttad, de azt javaslom, hogy csinálj néhány dolgot, például csináld meg a dolgokat, majd kezdd el szeretni a munkát.
A jutalom és ajándék megszerzésére szolgáló hirdetés a frissítés óta nem működik... Javítsd ki
Ha a hirdetések hosszabbak, mint a játékmenet, tudod, hogy probléma van. Jó móka lehet, ha többet kínálna.
Coaches and Staff ... When an assistant coaching position opened at the UW in 2013, he won the role. It's the only job he's ever formally applied for.
Nos, ez egy nagyszerű játék, olyan, mint ha nem tudod megszerezni a "jó munkát" a játékot, csak szerezd be, ez csak a jó munka mobil verziója
Teljesen szörnyű mobil játékélmény. A játékmenet után 30 másodpercen belül behatolt egy felugró ablak, amely értékelést kért az alkalmazásboltban, majd egy felugró hirdetés félbeszakított. Nem éri meg az idejét.
Ez a játék nagyon jó és vicces számomra. Szeretek vele játszani, hogy kitöltsem a szabadidőmet, és ha csak unatkozom. Remélhetőleg a játék tovább fejlődhet és jobbá válik
Download Center - DS209+ | Synology Inc.
A játék elég érdekes volt, de több mint ötször próbáltam megnézni egy hirdetést, hogy készpénzhez jussak, de nem kaptam semmit.
A steak minijátékkal ok nélkül kikerültem a határokat. Nem tudni, miért történt ez. Ezenkívül van néhány furcsa helyesírási hiba a párbeszédben. :/
Ez a játék csak azt akarja, hogy játssz egy szörnyű játékot, úgy értem, hogy az összes szobát szó szerint LEHETETLEN kinyitni, és a szintek ugyanazok. Szeretem a munkákat, de nincs más építés, mint a bútorok korszerűsítése. 3 csillag
Imádtam a játékot és a történetet is. De elakadtam a 32-es szinten. Miért nem tudom csatlakoztatni a csatlakozót? És a ruhákat reklám nélkül kell kinyitni (jobb lett volna). Mindent szeretek ebben a játékban, kivéve, hogy a 32-es szintű csatlakozódugót meg kell javítani. Egyáltalán nem tudom csatlakoztatni a lejátszó sebessége miatt. A játékos nem tud egy helyben állni, nagyon gyorsan mozog. Kérjük, csökkentse a sebességet, vagy javítsa a stabilitást.
a hiba annyira idegesítő a 19. napon😡😡 amikor a 19. napon játszom, befejezem a felmosót, aztán nem megy 100%-ra. Ez annyira bosszantó, kérlek javítsd ki, mielőtt 5 csillagot adok, csak javítsd ki a hibát
Túl sok a hirdetés, még akkor is, ha nem akar több pénzt kapni. Előfordult az is, hogy megnéztem egy hirdetést, hogy extra pénzt kapjak, de utána nem kaptam semmit. De nagyszerű koncepció
a játék tényleg fantasztikus. de a frissítés után elvesztettem az összes bónuszt. A játékon belüli nap befejezése után könnyen elkészíthettem. 2800-3000 érme.de frissítés után alig tudok 900-at keresni hirdetés megtekintése után. Kérlek javítsd ki. Nagyon szeretem ezt a játékot
szóval ez egy jó játék, de nagyon gondjaim vannak a teljesítménnyel, minden mozdulatkor leállítja a képernyőt, és néha a szintek egyszerűen nem működnek