Post by tasttingnirari on Mar 9, 2022 12:09:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ avage mündid ▞▞▞
▞▞▞ Space Pinball: Classic game 2022 version ▞▞▞
Ärritav mäng, mis ei vii kuhugi. Ma ei peaks sellele isegi ühte tärni andma. Ma saan ainult umbes 100 000 punktini ja pall läheb otse keskelt alla, seda ei päästa. Rääkimata sellest, kuidas sa palli lööd ja see läheb otse lestast läbi. Milline ajaraisk.
Lootsin, et see toob meelde suurepäraseid mälestusi Windows 98 3D Pinball space Cadetist, kuid kuigi see näeb välja ja kõlab nii, pole see lihtsalt seda. Juhtnupud on välja lülitatud ja see, kuidas pall põrkab, on nii veider, et seda on kohati peaaegu võimatu juhtida.
Hea idee, kuid reklaamide ja rakenduste ostude tõttu täielikult rikutud. Parim on leida originaali tasuta allalaadimine arvutist
Space Pinball: Classic game Žaid. automat. pdju
Space Pinball: Classic game Arkády xmz
Graafika värskendus on suurepärane, kuid on mõned asjad, mis mulle ei meeldi. Mäng on veidi kiirem, lestad reageerivad aeglaselt ja saate ainult 2 palli. Ma ei peaks vaatama reklaami ainult selleks, et saada kolmas pall. Võib-olla 4. pall reklaami jaoks, kindlasti, aga mitte kolmanda palli jaoks. Arvan, et jään originaali juurde, kuna suutsin selle Windows 10 jaoks leida ja arvutisse alla laadida
Siin on innukas mängija ja originaali fänn. Nagu teised on öelnud, on mitmed asjad originaalist erinevad, pole kindel, kas see on litsents või autoriõiguse nõue, kuid oleks tore näha täielikku porti mobiilile. Originaali austajana on see natuke puudu ... piisavalt, et märgata. Selle mängu sihtrühmaks on minu arvates need, kellel on originaali nostalgia, nii et kuulake teie tagasisidet. Samuti ei tööta ühenduvus Google Play poega, et sõpradega konkureerida/säästda. See on hea lisand. Pane see tööle.
Järgmist palli käsitletakse taaskäivitamisena. Soovin, et eelmised missioonid ja saavutused jääksid kahe järgmise palli jaoks alles.
GoNoodle Games - Fun games that get kids moving Spor jojw
See oli lõbus ja tõi kindlasti meelde mälestusi vanaema arvutis mängimisest. Probleem on selles, et see töötas suurepäraselt esimeses mängus. Kuid see hakkas väga halvasti maha jääma, kui ma teise mängu lõpetasin
Reklaamid pärast iga vooru. Korraga ainult 2 palli. Ärge laadige seda mängu alla. Desinstallitud.
Liiga palju reklaame uue mängija jaoks, kui see oleks üks reklaam iga paari minuti tagant, oleks see suurepärane, kuid siin on see reklaam iga kord, kui kaotate, mis on natuke tüütu
See on suurepärane sadam, pean ütlema. Üks asi, millest ma algsest Windowsi mängust puudust tunnen, oli juustune kosmoselaev ja piloot, mis tervitasid teid ekraani paremas servas. Mängu käik on okei, see on pinballimäng, millel oli isegi tollal palju teha. Pöialde kasutamine mängimiseks on ilmselt nutitelefonide pinballimängude standardne, kuid see võib katta suurema osa ekraanist. Muide, kas kavatsete mängu täisversioonist ka teisi tabeleid lisada? Mäletan, et üks allikas rääkis selle kohta.
Varem oli mu lemmik arvutimäng. See on kohmakas ja aeglane reageerimine. VÄGA palju reklaame. Originaal andis 3 palli mängu kohta. See annab ainult 2. Lisasid pole. Peaaegu võimatu saada kaldteele. Pole sama füüsika.
Mäng kokutab ja kukub kaadreid maha, muutes selle suures osas mängimatuks. Füüsika on mõnevõrra paigast ära, nii et pall põrkab samuti imelikult. Ma kasutan P30 Pro 8 GB RAM-iga, seega pole see riistvaraprobleem. Optimeerige oma mängu paremaks...
Omg nostalgia! Mulle meeldis see mäng operatsioonisüsteemis Windows 95 ja armastan seda siiani! Väga sujuv, reklaamid ei ole pealetükkivad, heliefektid ja muusika on täpselt sellised, nagu ma mäletan. 💯
Uskumatu 100% originaalne flipperi kogemus. Ma pole kindlasti kunagi sellist pinballi mänginud. Eriti mitte arvutis 20 aastat tagasi
See ei ole täpselt nagu Space Cadet Pinnball (kus on minu löögi boonus?), füüsika on veidi veider ja saate ainult kaks palli, kuid see on päris hea. Kuulutusi on palju ja nendest vabanemise hind tundub...kõrge
Alustate ainult kahe palliga. Pinball niimoodi ei tööta. Halvim flipper üldse!!!
Reklaamid nii palju reklaame. Samuti ei jookse eriti hästi. See rikkus minu jaoks kogu flipperi telefoni idee.
Mäng on lõbus, reklaamid on tüütud, kuid see on odav, nii et see pole tegelikult probleem. Minu suurim häda on see, et ma saan juhuslikult kohutava kaadrisageduse languse. Ma kasutan pixel 4xl, ma ei tea, kas see on mängu jaoks liiga aeglane või mis, aga see muudab mängu mängimise tõesti keeruliseks. See on täiuslik nostalgiareis ja ma austan kõike, mis sellesse on läinud, kuid ma ei saa seda tõeliselt nautida.
Hea nostalgia jaoks, kuid mängu endaga on palju probleeme. Miski ei päästa pallide vahel, mis liiga kergesti mängust välja langevad. Ainult kaks vaba palli on õige valu. Ja stardirampi tabamine – palju õnne! Siiski nautis mängimist.
Pole tegelikult Androidi mäng. Parem sülearvutis
Kriminaalselt võltsitud. Mäng petab teie vastu, kui hakkate edenema. Nii räige pall libiseb võluväel mõladest mööda või on räigelt ebatäpne. Varem sai keskmisel ringil 6 000 000, nüüd on raske 1 miljonit murda. Hüperruumi kaadrid on suurim platvorm üldse. häbi, sest originaali oli nii lõbus mängida. Ahne Dubai arendaja rahastab kahjusid rämpspostireklaamidega. Laggy 2019. aasta lipulaeva telefonis, milles töötab vanilla Android – tõenäoline pahavara. Google'ile ja FCC-le aruandlus. Räbade arendajad.
Kohustuslik video pärast pallikaotust. Sa ei saa seda isegi tühistada. Palli on triipude tõttu liiga raske jälgida. Lestad ei ole usaldusväärsed. Kõik on jabur kogemus. EBAÕNNESTUS! Desinstallimine.
Mul on nii hea meel, et keegi tegi selle vinge klassika jaoks rakenduse. Olen seda mängu nii väga igatsenud. Ainus miinus on reklaamid, aga oh well.
Hea mäng. Reklaamid kõikjal. Ma sõna otseses mõttes põlgan reklaame.
Ma pole kunagi mänginud pinballi, mis ei andnud teile 3 palli. Ma ei vaata 30-sekundilist reklaami, et saaksin veel 20 sekundit mängida. Hüvasti. Kahjuks olin ka nii põnevil.
Originaalile truu, lihtsalt nördinud, et reklaamidest vabanemise eest tuleb maksta nagu kõigist teistest mängudest...
Püha "must auk". Mõladel olevad löögikastid on veidi eemal ja näivad olevat tugevalt suunatud keskmiste lippude poole, mis 80% ajast põrkab selle musta auku. Mustast august rääkides tundub, et selle gravitatsiooniline tõmbejõud mõjutab palli tagasisisenemise rambil (kas see tegi seda originaalis?). Pall aeglustab intensiivselt kiirust, kui lööte liiga palju kordi kaitseraudadele, ja ajab teid nii halvasti minema. Toetage arendajat ja ostke lisatasu, ei kahetse seda. 5 tärni, kui need probleemid lahendatakse.
Ilmselgelt vigane füüsika. Kehv programmeerimine – missioonid lähtestatakse ootamatult juhuslikult.
Võiks parem olla. Lestad on kuidagi mahajäänud ja 2 palli "mängu" kohta ei piisa, et mängu reaalselt nautida.
Ekraani allservas olev vastuoluline reklaam külmutab juhtnupud iga kord. Mängu keskel. Ja iga kord, kui jõuan miljoni punkti lähedale, kaob pall ekraanilt ega ilmu enam kunagi. Lahendage need probleemid ja võite saada 5 tärni.
Mulle meeldib, et mul on võimalus seda mängida, kuid soovin, et see kuvatakse samamoodi nagu arvutis ja enamikus pinballimängudes. Minu suurim etteheide, mida ma ei talu, on muusika. Pole kunagi olnud muusikat arvutis ja soovin, et oleks nupp selle väljalülitamiseks. Mulle meeldib sfx ja ma ei kuule neid selle segava muusikaga. Ei meeldi, et ainus nupp selle väljalülitamiseks lülitab välja ka sfx-i.
Mängimine jätab palju soovida. Palli füüsika on segane. Sihtmärgid ja kaitserauad ei haaku pärast löömist juhuslikult või läheb pall neist otse läbi. "Tankimist" on vaja sageli. Flappers on piiratud ulatusega ja tundub, et nad ei löö palli teatud suundades, mida see peaks suutma.
Olgu, enne kui ma rakendusesiseste ostude ja reklaamide peale tõsiselt vihaseks lähen, lubage mul alustuseks öelda see. See mäng on NAGU originaal. Nad kopeerisid selle, kuid ebaõnnestusid suurejooneliselt. Füüsika on sassis. Praegu on kuulide kiirusvektorite töös palju probleeme. Ühest kaitserauast teise laskmisel ei lähe kuulide kiirus nulli. Pöörake oma reklaame, ma pigem võtan originaali ja mängin seda (oot, ma tegin). Vajab täiustamist, kuid siiski lahe
palju nalja, kui kasvasite üles 00-ndatel ja teil polnud internetti, kuid teil oli arvuti, see on just teile. ma armastan seda
Mäng on lõbus. Muusikat ei saa välja lülitada. Pole piisavalt nostalgiline.
Nostalgia on tõeline! Ainult 4 tärni, atm, sest ma ühendan kõigi tulemuste jälgimiseks sellega, millega pean ühenduse looma.
Ainult 2 palli asemel 3 ja lebaga tegevus on väga nõrk ja ei reageeri eriti hästi.
Originaal tuttav, kuid mängus on lihtsalt liiga palju vigu, et pallid õmblevad lihtsalt millestki läbi ja ei reageeri teistele asjadele korralikult
Mitte nii palju head
Kindlasti hea taasloomine originaalist, mulle meeldib seda aeg-ajalt mängida, sest see meenutab mulle lihtsalt lapsepõlve vanal XP-l mängimist
Space Pinball: Classic game Žaid. automat. pdju
Lestad jäävad liiga palju maha. Ma kaotan oma palli pidevalt.
Olen seda mängu mänginud 10-aastaselt. Kõik erinevad kosmosemissioonid ja pallitõkked muudavad selle mängu päris vingeks.
Aitäh mälestuste eest
Üsna lähedased algsele mängule, kuid neil pole kõiki heliefekte, lisaks on mängu ajastus väga nihke (vasakule/parempoolsele klapi puudutamisel on viivitus hilinenud) üldiselt ÄRGE laadige seda alla, kui teile meeldivad retro originaalid.
Reklaamid on igavad
Hea mäng...teeb, mis plaadil kirjas. Reklaamid ei tohiks pallide vahelist mängu katkestada, kuid see hoiab teid pantvangis.
Jube ports, lollakad lestad. Mõnikord jookseb pall lihtsalt otse läbi lesta
Space Pinball: Classic game Arkády xmz
Reklaamid on liiga pealetükkivad, et seda nauditavaks muuta.
Mäletan, kui see mäng oli Windows XP-s ja seal ei ilmunud reklaame, mis küsisid, kas soovite lisapalli, vaid ma tahan, et keegi teeks algse mängu täpselt selliseks, nagu see Windows XP-s oli.
Mängu eraldusvõime ei ühildu Note 10+ jaoks. Ka paljud helifailid ei tööta. Mängu nimi on tegelikult Space Cadet...